Tag i biografen og se Worlds 2018 finalen

To danskere skal dyste om Worlds 2018-trofæet fredag den 3. november, og du har mulighed for komme helt tæt på, når fem af landets største biografer åbner op for Worlds 2018 på det store lærred.

Fredag den 3. november afholdes årets helt store event indenfor League of Legends når vinderen af Worlds 2018 skal findes. Finalen står mellem Invictus Gaming og Fnatic, hvor vi har hele to danskere med i finalen.

"Caps" og "Broxah" er hvert fald klar til at repræsentere de danske faner, og du kan følge opgøret direkte i landets største biografer. Worlds 2018 bliver nemlig vist i fem biografer i fem af Danmarks største byer, hvor man allerede fra tidlig morgen kan få stillet sine League of Legends abstinenser.

Du kan se Worlds 2018 finalen i Imperial i København, Aalborg Kennedy, samt Nordisk Film Biografer i Aarhus, Odense og Esbjerg. Prisen for arrangementet i København er 185 kroner, mens det koster 150 kroner i de andre byer.

Programmet for Worlds 2018

Klokken 07:00 (06:30 Imperial) åbner dørene til biografens foyer.

Klokken 07:15 åbner dørene til biografsalen

Klokken 07:25 sættes der gang i pre-show

Klokken 08:00 forventes kampen at sættes i gang.

Klokken 15:00 forventes finalen at være afsluttet.

Foruden overstående vil der være lagt op til en fantastisk underholdende dag, hvor eOddset, Elgiganten og Coca-Cola har fyldt lagerne med lækre goodies og ander sager, som du har mulighed for at få fingrene i under Worlds 2018 finalen.

Der vil også være cosplayere, en helt særlig optakt til finalen, og hvad der ellers hører med sig til sådan en finalen. Sidst men ikke mindst, så er der naturligvis mulighed for at købe lækre snacks og forfriskninger, som der normalt bliver solgt til filmforestillinger rundt omkring i landets biografer.Hv

Hvis du gerne vil overvære finalen i en af biograferne, så kan du købe din billet via Nordisk Films hjemmeside lige her.