Momkind, mere end bare et mærke

Foto: Shutterstock

Det at blive forældre er aldrig nemt, der er meget der skal overvejes, og holdes styr på, dog er noget af det hårdeste graviditeten og fødslen. Det kan være svært, at finde tøj der er behageligt, men stadig ser godt ud. Derudover oplever mange gravide stor ubehag hen mod slutningen af graviditeten, grundet babys størrelse, og hvor hårdt det er for kroppen. Derudover er fødslen også noget mange førstegangsforældre ikke ser frem til. Det at skulle føde er en frygt for mange, og er langt fra behageligt, hverken før, igang eller efter. Momkind laver produkter til gravide med fokus på at gøre hele forløbet mere behageligt. Momkind er et danskmærke, som er grundlagt af Nanna Schultz, som selv har været igennem to graviditeter og fødsler. Hendes mål er at skabe en god oplevelse, men også et fællesskab blandt forældre.

Behagelige materialer og produkter før og efter fødsel

Nanna Schultz fokus har været at skabe produkter, som er behagelige både igennem graviditeten, men også efter fødslen. Det første produkt hun udviklede i Momkind var efterfødsels trusser. Dette er en trusse, som bruges efter fødslen med grundet af at der skal være et maxi-bind i. Nanna synes selv at de var kedelige, og ville selv lave nogle efterfødsels trusser, som så bedre ud, men stadig havde det samme formål. Hvorpå hun kom op med hendes egne efterfødsels trusser, som blev et stort hit blandt mange. Derudover kan de også bruges før, da de er behagelige og ikke strammer nogen steder på kroppen, og derfor fjerner det pres på maven, som mange gravide finder ubehageligt. Sidenhen har Momkind udviklet graviditets shorts og leggins i bambus. Disse shorts og leggins har indbygget støtte i lænden. Dette gør at der er mindre pres på lænden, og dermed gør det mere behageligt, og kan hjælpe mod noget af smerten i lænden.

Creme, olie og balm til pleje af kroppen

Momkind har også lavet creme, olie og balm som kan bruges før og efter fødsel. Olien er plejende og kan bruges på strækmærker og kejsersnit ar, den fjerne ikke noget af det, men den efterlader dig, med et flot resultat og sund og rask hud. Denne olie kan nemt bruges både i hår og på neglene, som den kan bruges på maven. Hæmoridecreme, der sker mange ting under graviditeten, og det er meget normalt for mange at opleve, at de får hæmorider. Dette er noget, der ikke bliver snakket meget om, hvilket gør at det derfor kan komme, som en overraskelse. Denne creme er blid og modvirker hævelse og giver lindring på det område som er irriteret. Balm til brysterne. Det at amme kræver meget, og det kan være hårdt for brysterne, mange oplever at de får sår eller sprækker på brystvorterne. Dette er meget ubehageligt. Derfor er det en god idé med en balm til dine bryster. De har en plejende effekt, og gør det derfor noget mere behageligt.