Se højdepunkterne fra Astralis’ imponerende Major-sejr

Astralis-drengene kunne velfortjent række hænderne i vejret og lade sig hylde efter sejren i London. Foto: FACEIT Major

I søndags sikrede Astralis sig deres anden Major-sejr, da de i London hjemtog sejren i FACEIT Major efter en sand magtdemonstration i finalen mod NaVi.

Finalen var en dominerende affære fra vores danske drenge side. De lukkede ganske nemt 2-0 imod et tandløst NaVi-mandskab.

Astralis kom ud på Nuke i første map, som er et map, de i 2018 har en imponerende 21-1 rekord på. Med sejren over NaVi er de nu oppe på en sejrsrække på 20 sejre i streg på Nuke. Det er ikke et map, nogen ønsker imod Astralis.

Hele Astralis-mandskabet leverede på mappet. De havde fire mand der holdt en 1.30 eller bedre rating, og selvom de åbnede op med at komme bagud 0-3, svarede de hurtigt igen, og vandt første halvleg med 11-4. Hurtigt lukkede de runden i anden halvleg med imponerende 16-6.

Lækker spray control fra vores alle sammens Clutch Minister Xyp9x.

NaVi vs Astralis - Nuke (FACEIT Major: London 2018)

Dupreeh som kampens bedste mand lagde en imponerende 18-6-12 score, og havde en gennemsnits-skade per runde på hele 96.1.

Device lukker mappet af på smukkeste vis.

NaVi vs Astralis - Nuke (FACEIT Major: London 2018)

Aldrig tvivl om sejren

Navi’s pick til runde to var Overpass, men alligevel var det danskerne, der kom bedst fra start og hurtigt foran 4-0, før de tabte tempoet lidt. NaVi kom tilbage med en halvlegs-score på 9-6 i Astralis’ favør. Anden halvleg blev noget mere ensidig, og Astralis lukkede kampen med en 16-9.

Smukt flick af MagiskBoy

NaVi vs Astralis - Overpass (FACEIT Major: London 2018)

Måske lyver scoren lidt, der var op til flere tætte runder, hvor NaVi var en hårsbredde fra at komme tilbage i kampen, men de smed vigtige runder som gjorde, at Astralis fik lukket mappet med en imponerende score.

Timing er vigtigt i Counter-Strike, det ses fint her.

NaVi vs Astralis - Overpass (FACEIT Major: London 2018)

Gla1ve som leverede en kongepræstation i finalen, fik en solid 1.38 rating på overpass, med en score på 21-5-13, som må siges at være voldsomt flot af ham.

I skal da ikke snydes for det store øjeblik!

NaVi vs Astralis - Overpass (FACEIT Major: London 2018)