FIFA 19: Her er de bedste Superligaspillere

Foto: EASports

Der er kun ganske få dage til det nye FIFA 19 udkommer i butikkerne. Allerede nu er klubberne i Superligaen dog tilgængelige, og vi har taget et grundigt kig, så du kan få det fulde overblik over de danske Superligahold i FIFA 19.

Nu er det ved at blive den tid på året, som de fleste kvinder i et parforhold gruer for. Det er hverken vinterdepressioner eller kulde, men derimod udgivelsen af det nye FIFA 19, der er på vej. Fredag den 28. september udgives det nye FIFA-spil fra EASports, og det kommer helt sikkert til at få nogle mænd til at ”glemme” de huslige pligter, mens de fordyber sig i den virtuelle fodboldverden.

Her hos Gaming24 har vi allerede testet demoen, der har overrasket i en positiv forstand, og så har vi taget et kig på de danske spillere i Superligaen, der allerede nu er tilgængelige i det populære FUT (FIFA Ultimate Team). Vi kommer derfor til at besvare størstedelen af de spørgsmål, du helt sikkert har allerede nu.

Hvilket Superligahold er det bedste i FIFA 19? Hvilken spiller er den bedste? Og hvordan er AC Horsens rangeret på indkast?

Overstående spørgsmål og meget mere, får du svar på i vores lille FIFA 19 Superligagennemgang herunder.

Hvordan rangeres Superligaholdene i FIFA 19?

FCK: 68
FCM 67
Brøndby: 64
AaB: 63
FCN: 62
OB: 62
Hobro IK: 62
Randers FC: 62
AGF 61
AC Horsens: 60
SønderjyskE: 60
Esbjerg FB: 60
Vendsyssel FF: 60
Vejle Boldklub: 59

Ud af de 14 hold i Superligaen er det FC København der rangeres som det bedste hold, mens FC Midtjylland og Brøndby IF kommer lige efter.

I den anden ende er de tre oprykkere også de dårligste hold, hvor Vejle Boldklub dog tager prisen som det dårligste af dem alle.

Mest overraskende er det at se vurderingen af Hobro, som vurderes til at være på en delt 5-plads blandt holdene i Superligaen i FIFA 19.

Hvem er den bedste Superligaspiller i FIFA 19?

Det kan ikke komme som den helt store overraskelse, at Superligaens bedste spiller i FIFA 19 skal findes hos FC København. Det er den unge landsholdsspiller Viktor Fischer, der har den fornemme ære af at være den bedste spiller i ligaen.

Det får han med en rangering på 76, hvilket også er nok til at give ham et guldkort i FUT (FIFA Ultimate Team) Erik Sviatchenko fra FC Midtjylland, Zeca fra FC København og Hany Mukhtar fra Brøndby deles alle om andenpladsen med en score på 75.

De fire nævnte spillere er ligeledes de eneste i Superligaen med et guldkort, mens Hany Mukhtar kan glæde sig over, at han er den eneste Superligaspiller med et såkaldt sjældent guldkort.

Det er primært spillere fra de tre topklubber i Danmark, at vi finder de bedste spillere. Vi skal ned på en 13. plads for at finde en spiller, der ikke tørner ud for hverken FCK, Brøndby eller FC Midtjylland og det er målmand Jacob Rinne fra AaB med en score på 72.

Hvem er den dårligste Superligaspiller i FIFA 19?

Efter et kig på de bedste spillere i Superligaen, har vi også taget et kig på, hvem man bør undgå at have i startopstillingen, når man spiller det nye FIFA 19 spil. Vælger man OB eller Vejle Boldklub, er der især to spillere, der vil klare sig bedst på bænken.

Hos OB er det Mads Frøkjær-Jensen, der med sin score på 48 kan prale af, at han er den dårligste Superligaspiller i FIFA 19. Hos Vejle er det kineseren Wei Yu, der med en score på 49 er den næstdårligste i spillet.

Hele syv spillere findes på de efterfølgende pladser med en score på 50. De kommer fra AC Horsens, Esbjerg, SønderjyskE, Brøndby og Vejle Boldklub.

Hvem er den hurtigste Superligaspiller i FIFA 19?

Hurtighed har haft en vigtig betydning i FIFA i de tidligere år, og Vendsyssel fans kan håbe på, at det også er tilfældet i år. De er nemlig i besiddelse af den hurtigste spiller i Superligaen i form af amerikanske Sevi Adekoya. Angriberen med en samlet vurdering på 61 har en pace på 93, hvilket er det hurtigste i Superligaen.

På andenpladsen finder vi FC Midtjyllands Awer Mabil, mens EFB-spilleren Emmanuel Oti Essigba, FCN-spilleren Jonathan Amon og FCM-spilleren Gustav Wikheim kan deles om tredjepladsen med en pace på 91.

Den langsomste spiller finder vi i Esbjerg, hvor Rafael van der Vaart må nøjes med en pace på sølle 31. Anders Egholm fra SønderjyskE og Rasmus Minor fra Hobro må nøjes med en pace på 32, inden Agus fra Esbjerg tager titlen som den tredje mest langsomme i Superligaen med en pace på 33.

Superligaen i FIFA Ultimate Team

FUT eller FIFA Ultimate Team som det også kaldes, er efterhånden gået hen og blive hovedattraktionen hos spillerne, når der udkommer et nyt FIFA-spil. Vi har naturligvis også taget et kig på den samlede oversigt over, hvordan Superligaen klarer sig i FUT.

Gennemsnitsvurdering: 62
Antal af nationer i Superligaen: 44
Guldkort: 4
Sølvkort: 131
Bronzekort: 194
I form kort: 0