Betting er kommet til esport- Sådan deltager du

Mange gamere har med tilfredshed kunnet se til, mens deres ellers mildt fordømmende omgangskreds pludselig har fået øjnene op for gaming og ikke mindst esport.

Grundet Danmarks disproportionalt store rolle på esportsscenen, er det nemlig blevet omtalt en del i Danske medier, hvorfor esport også er gået fra et obskurt fænomen til accepteret på verdensplan på ganske få år. Det har blandt andet også åbnet for muligheder som esportsbetting

Esport er oplagt til betting

På linje med fodboldkampe, kan du altså sætte penge på udfald i mange forskellige esportsgrene. Hvis du ikke har haft en særligt stor viden inden for fodbold eller andre store sportsgrene, kan dette vise sig at være din mulighed for at tjene en smule penge på din store viden om en eller flere esportsgrene. Lige såvel som esport er bredt, er esportsbetting det nemlig også, hvorfor du har mulighed for at vælge det spil, blandt en lang række, du kender bedst til.

Af den grund, og mange andre, er esport oplagt som en betting mulighed. Udover at have et væld af sportsgrene, det er muligt at sætte penge på, er der nemlig også et fællesskab rundt om de fleste esportsgrene, der ivrigt diskuterer odds, strategier og udfald. Hvis man godt kunne tænke sig at spille med uden den store erfaring, er det altså i allerhøjeste grad også muligt at lære. Sidst men bestemt ikke mindst, er esport også oplagt som bettingmulighed, fordi der er så mange forskellige, let kvantificerbare mål, man kan sætte penge på. Det behøver altså ikke kun handle om, hvem der vinder, eller hvor mange mål der scores. Du kan derfor også bruge din viden om spillene til at satse på noget lidt mere vovet.

Gentænd kærligheden til esport

Du bør dog ikke udelukkende starte i esportsbetting for at tjene penge. For langt de fleste er det bare et heldigt biprodukt, som de ofte sætter til ved næste bet. Esportsbetting er trodsalt et spil ligesom alle andre, hvorfor du naturligvis ikke kan vinde på viden alene. I sidste ende handler esportsbetting derfor også mest af alt om den spænding det tilfører kampene. Du vil hurtigt opleve, at det er en helt anden følelse at se et spil, man har sat penge på, selvom det ikke er mere end et par håndører. Man kan og bør altså ikke spille for at vinde stort men for at gentænde kærligheden til esport.