Havit HV-MS837: Ny generation af gamer-mus fra Havit

Havits nye programmérbare RGB gamer mus, Havit MS837, kommer med hele 7000 dpi og RGB i 16,7 millioner farver.

HV-MS837 er Havits seneste skud på stammen af gamer-muse.

Havit HV-MS837 er baseret på en kerne af metal, mens selve musen er lavet i højkvalitets plast. Det giver ifølge producenten en gaming-mus med en god vægt og balance, der sikrer god styring og præcision.

RGB er unægteligt et væsentligt parameter for de RGB-glade gamere på det nordiske marked, så designet på Havit HV-M837 rundes af med et RGB-lys.

Havit HV-MS837 kommer desuden med 7000 DPI, som justeres on-the-fly i seks niveauer.

Det skriver Dagens.dk.

"Havit har gennem det seneste års tid fundet sin plads på det nordiske marked, og med den nye generation af gamer-mus er Havit nu leveringsdygtige af både gamer keyboards, headset og mus, der alle kommer med de funktioner og i den kvalitet, gamerne i Norden efterspørger," siger Daniel Buttenschøn, Product Manager Havit hos DCS ApS.

Programmérbar gamer-mus

Den medfølgende software giver et hav af muligheder. Hver enkelt knap kan indstilles, ligesom man tilmed kan indstille makroer til hver knap.

RGB-lyseffekterne kan justeres på selve musen – eller helt ned til mindste detajle ved hjælp af den medfølgende software.

Der er frit valg af 16,7 millioner RGB-farver og en række forskellige funktioner som breathing, wave eller response effekter.

Havit HV-MS837 opsummeret:

  • Justérbar RGB i 16,7 millioner farver
  • En del af Havits nyeste generation af gamer-mus
  • Medfølgende driver med understøttelse af makroner og RGB-lysstyring
  • 7000 DPI med seks DPI-niveauer.