Sådan får du besøgende til din blog om gaming

Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

Har du en blog eller en anden hjemmeside, der beskæftiger sig med gaming eller gamingudstyr? Alt indhold på din hjemmeside er ligegyldigt, hvis du ikke får nogle besøgende.

Først og fremmest bør du skrive noget indhold, men lige så snart det er skrevet, bør du begynde at fokusere på, hvordan du får folk til at besøge din hjemmeside, så dit indhold kan blive bragt til live.

Skriv det bedste og mest relevante indhold

Det første, du bør gøre, er finde din niche og skrive indhold, der passer perfekt ind i denne. Du kan sagtens have en bred niche, så vel som du kan have en meget snæver niche. Det handler om, at du bør overveje fordele og ulemper ved begge retninger, inden du går i gang.

Hvis du vælger en bred niche, vil du opleve, at der er flere søgninger, men også ofte højere konkurrence. Herudover vil du opleve, at det er sværere at blive en autoritet i nichen, fordi der allerede sidder nogle store medier som disse autoriteter.
 Hvis du vælger en snæver niche, vil du hurtigt finde ud af, at der ikke er mange søgninger. Til gengæld vil du blive glad for at opdage, at der heller ikke er meget konkurrence. Her kan du lettere etablere dig selv som ekspert.

Optimer de tekniske aspekter ved din hjemmeside

I forbindelse med at du prøver at få flere besøgende på din hjemmeside, bør du kigge på de tekniske aspekter ved din hjemmeside. Hvis disse ting ikke spiller, kan det være svært at få din hjemmeside til at rangere.

Hvis du vil bruge mere tid på gaming og indhold, kan du få en Serviceaftale WordPress. På den måde er du altid sikker på, at der bliver taget hånd om din hjemmeside, så du kan fokusere på andre ting. Det vil ofte være en god ide for dig, som ved mere end gaming, end du ved om digital markedsføring og hjemmesideudvikling gennem WordPress.

Skab et gamer-community

Når du har en hjemmeside med godt indhold og et fint teknisk setup, bør du prøve at opbygge et online fællesskab omkring din hjemmeside og dit brand. Det gør du først og fremmest ved at etablere dig selv som ekspert, da det får personer til at vende tilbage igen og igen, når de har brug for råd om gaming.
 Herudover kan du fokusere på de sociale medier og forsøge at hente inspiration fra diverse influencere og se, hvordan de forsøger at skabe en following omkring dem.