Pod-systemer

Foto: shutterstock

Annoncør betalt indhold

Pod vape kits får mere og mere adgang på e-cigaretmarkedet, for hver dag der går; og det er der god grund til. Du kan nemt medbringe disse e pods med dig overalt pga. kompaktheden. Du kan nemt tage dem i brug, også taler prisen også helt for sig selv. Disse type e-cigaretter er et oplagt valg for dig som gerne vil begynde at dampe. Det der er særligt interessant ved disse typer E-cigaretter, er de speciale e pods. Både tank og mundstykke er samlet i den samme enhed. Det eneste du skal gøre at trykke på batteriet.

Udover denne smarte funktion kan du også vælge at skifte imellem, de mange forskellig e pods som der tilbydes; dvs. at du kan gøre dette uden at det er nødvendigt at dampe færdig på den første først.
 

Voopoo

 • Voopoo drag x mod pod kit
   

Dette pod vape kit, som er betrukket med fint læder, kan med sikkerhed leverer et maks output på 80W og kan styres vha. Mod'ets 0.96" TFT-farveskærm. Derudover anvender den også et eksternt 18650 batteri. Batteri er ikke med i købet, men sælges separat. Tilgengæld får du en DRAG X Pod med i prisen. DRAG X e pods fås med plads til 2ml e væske, efterfulgt af to PNP-coils på omkring 0.3 ohm (VM1) og 0.15ohm (VM6). Alle de coils/brændere som Voopoo PNP-serien udbyder, har en fortrinlig kompatibilitet, når det kommer til DRAG X kittet. Coils og brændere skal sættes i nede i bunden vha. plug-n-play (PNP) herfra fyldes der således også på med e væske efter eget valg.  

På bunden af DRAG X POD´en er der placeret magneter, som skal forbindes med DRAG X Mod'et; derefter klikker den i helt af sig selv. Desuden er Voopoo's Innovative Infinite Airflow System også indbygget, og så kan du selv efter eget valg styre stramheden på dit sug. Pakken indeholder derudover også en manual.
 

 • Voopoo Drag S Pod Kit
   

Med VooPoo DRAG S pod kit er du garanteret et max output på 60W som du selv styre vha. af Mod'ets 0.96" TFT-farveskærm, som bliver drevet af et 2500MAH batteri, der er indbygget i enheden. Batteriet skal oplades med et USB-C kabel som er med i prisen. En DRAG S Pod kan indeholde 2ml e væske, samt tilføjes der også to PNP-coils på omkring 0.3 ohm (VM1) og 0.2ohm (VM5) med i pakken. Alle PNP coils/brændere som er fremstillet af Voopoo er også beregnet til DRAG S kittet. Coilen isættes i bunden vha. plug-n-play (PNP), og herfra fyldes der e væske på. På bunden af DRAG S e pods er der indbygget magneter som skal forbindes med DRAG S Mod'et, hvorefter den selv forbinder sig til e poden. Du kan frit vælge stramheden af dit sug vha. Voopoos Infinite Airflow -system. Denne pakke indeholder derudover også en manual.
 

 • Voopoo Argus Pro Kit 3000MAH
   

Dette pod vape kit er blevet produceret med zink, samt betrukket med læder. Denne e pod udkommer med en hank fastspændt i toppen af mod’en som du frit kan sætte fast på en taske el.lign. VooPoo Argus pro Pod Kit yder et max output på 80W vha. GENE.TT-chip, samt også et batteri der har kapacitet på 3000mAh. Begge entiteter er indbygget i selve e pod enheden. Derudover skal e poden oplades via det USB-C kabel som er inkluderet i pakken. I dette pod vape kit inkluderes der også en PNP pod, som kan indeholde 2ml e væske. Desuden medfølger der også en PnP-VM1 0.3 ohm coil samt en PnP-VM6 0.15 ohm coil.

Coils/brændere skal placeres i bunden af e poden i en plug-n-play stil (PNP). Således fyldes e væske på fra bunden. Alle PNP coils der bliver produceret af Voopoo, kan også anvendes til Argus e pods. I bunden af alle disse e pods er der placeret magneter, som skal forbindes til Argus pro mod’et. Derudover indeholder pakken også en manual.
 

 • Voopoo V. suit pod kit 1200MAH
   

V.Suit pod kit leverer igennem et GENE-chip indbygget i enheden, et max output på 40W, som kan styres vha. Mod'ets 0.54" LED farveskærm. Derefter kan du heriblandt kontrollere dit wattoutput, samt holde øje med batteriets tilstand. Selve batteriet er indbygget i enheden, som har en kapacitet på 1200mAh og Mod'et skal oplades vha. et USB-C kabel, inkluderet i pakken. En V.Suit e pod kan holde på 2ml væske, samt er to PNP coils på ca. 1.2 ohm (TR1) og 0.8ohm (TM2) også inkluderet.

Coils/brændere skal placeres i bunden af e poden i en plug-n-play stil (PNP). Således fyldes e væske på fra bunden. Alle PNP coils som er produceret af Voopoo kan også anvendes til en V.Suit e pod. Der er magneter placeret på bunden af enheden, som skal forbindes til V.SUIT Mod'et, hvorefter det klikker sig fast. Pakken indeholder derudover også en manual.
 

 • Voopoo Argus Air Kit – 900MAH
   

Dette pod vape kit er også kaldet ”Argus Air på farten”. Derudover er dette pod vape kit blevet produceret med zink, samt betrukket med læder. Med dette pod vape kit, er det garanteret at du får et max output på 25W igennem en GENE.AI-chip, indbygget i selve enheden. Du kan selv indstille e poden som du har lyst, ved brug af Mod'ets 0.54" OLED-farveskærm. Argus Air e pods har en batterikapacitet på omkring 900MAH som også er indbygget i selve enheden. Pakken indeholder derudover også en manual.

Argus Air e pods kan indeholde 2ml e væske, og her kommer en ekstra bonus. I denne pakke, får du to e pods inkluderet i pakken. Den ene pod har en PNP-coil, der er indbygget i selve e-cigaretten. Coilen/brænderen er på ca. 0.8 ohm. Denne coil kan ikke udskiftes, men skal i stedet smides ud efter brug. Den anden pod har tilgengæld en udskiftelig PNP coil/brænder på ca. 0.6 ohm. Det er også disse coils/brændere, som du kan købe efterfølgende. PNP coils skal sættes i bunden i plug-n-play stil (PNP), og e væsken skal fyldes på fra siden af poden.

Alle VooPoo produceret PNP-coils kan anvendes til Argus Air, men det anbefales at du gør brug af 0.6 ohm eller mere. Der er placeret magneter på bunden af poden, som skal forbindes til et Argus Air Mod. Derudover er poden også udstyret med et dual airflow, som giver dig muligheden for at justere sugfunktionen på poden. Dette gør du ved at dreje poden 180 grader. Pakken indeholder derudover også en manual.
 

 • Voopoo V Thru Pro Pod Kit – 900MAH
   

Dette pod vape kit, består af aluminium, er udstryret med automatisk sug, og kan med garanti leverer  

et maksimum output på 25W igennem en GENE-chip, indbygget i selve enheden. Indstillingerne justeres vha. Mod'ets 0.69" OLED-farveskærm. V.Thru Pro er derudover også udstyret med et indbygget batteri som har en lastevne på 900 MAH, der skal oplades via et USB-C opladerkabel, inkluderet i pakken.

V.Thru Pro e pods kan indeholde 2ml e væske, og udover dette er 2 e pods inkluderet i pakken. Alle e pods der kan passes til V. thru, fås med en indbygget coil/brændere, hvilket betyder du ikke kan udskifte din coil; i stedet skal du skille dig af med din pod når den ikke dur længere, og skal bruge en ny coil. I dette pod vape kit inkluderes der også en V.Thru Pro Pod med en indbygget 0.7 ohm coil, og derudover også en Pod med en indbygget coil på 1.2 ohm.

Som en ekstra bonus er det muligt at købe flere e pods ved siden af, hvis det skulle være. VooPoo V Thru Pro e pods har en indbygget magnet, placeret på bunden af poden; på den måde kan den klikke sig fast til Mod’en. Pakken indeholder også en manual.
 

 • Voopoo Vinci X Mod Pod kit
   

Dette Vinci X Pod Kit kan yde et max output på 70W som du styrer vha. Mod'ets 0.96" TFT-farveskærm. Disse e pods anvender et 18650 batteri, som ikke er indbygget i selve enheden. Batteriet er inkluderes ikke i pakken, men sælges separat. Vinci X Poden kan derudover også indeholde 2ml væske, samt er der to coils inkluderet i pakken. Den ene er på 0.3 ohm og den anden på 0.6ohm. Alle PNP-coils produceret af Voopoo brandet, kan også anvendes til Vinci X Pods. I bunden af poden er der placeret nogle magneter, der skal forbindes med Vinci Mod’et. Poden har desuden et dual airflow, så du kan frit justere hvilken slags sug du vil have, ved at vende poden 180 grader. Coils skal sættes i fra bunden i plug-n-play stil (PNP). Der tilsættes væske fra podens side. Pakken kommer desuden med en manual.
 

 • Voopoo X drag plus kit med TPP Pod Tank
   

Dette pod vape kit består af en lækker zinklegering betrukket med læder i topkvalitet. Drag X plus e pods er i stand til at levere et max output på 100W, som du frit kan justere vha. Mod'ets 0.96" TFT-farveskærm. Derudover kan du vælge at anvende et 18650 batteri eller et 21700 batteri til disse e pods. Batteriet inkluderes ikke i pakken, men sælges separat.

En TPP Pod Tank kan indeholde helt op til 2ml, og derudover er to TPP coils også inkluderet i pakken den ene er på 0.15 ohm (DM1) og den anden 0.2ohm (DM2). Coils sættes i bunden, i plug-n-play stil. Der fyldes således væske på fra det samme sted. I bunden af alle TTP coils er der placeret magneter, som skal forbindes med 510-gevindet, som også passer til DRAG X Plus Mod'et.

Derudover er disse E-pods også udstyret med Voopoo's Aerodynamic Simulation og Two-Way Convection; disse funktioner påvirker tankens effektivitet, og dermed også smagsoplevelsen. Hvis du i forvejen er i besiddelse af en PnP Pod, der er produceret af Voopoo, så kan den også anvendes til 510-gevind til DRAG X Plus. Vær dog opmærksom på at kun TPP Coils, kan anvendes med TPP Pod'en, siden de specifikt er designet til denne pod. USB-C kabel og manual er inkluderet.
 

Nordik

 • Nordik Podsystem

Disse e pods kan nemt klikkes ind i kittet, og kan bruges direkte fra pakken. E væsken findes inden i et lukket system, så der ikke er nogen grund til at påfylde ny e væske. Derudover kommer disse e-pods i flere smagsvarianter, samt nikotinstyrker lige fra menthol, til tobak, og ikke mindst frugtsmage.

 • Nordik e pods Extreme

Dette er et tilbud til dig som elsker smage af energidrik. E væsken i denne e-pod har smag af energidrik, og giver dig den vedvarende smag af et energiboost. Pakken indeholder 2x1,5ml Nordik e pod.

 • Nordik e pods Tobacco 

Dette er et tilbud til dig som ikke har nogen interesse i nogle alternative e væske aromaer, og gerne vil nyde originale smag af tobak cigaretter. Derudover er der også flere gode nyheder: du slipper for at indånde skadelige stoffer såsom tjære, som du ellers ville få fra en almindelig cigaret. Pakken indeholder 2x1,5ml Nordik E pod

 • Nordik e pods RY4

Med denne e pod får du en velsmagende tobaksmag kombineret med smagen af karamel og vanilje. Samtidigt med at du får den skarpe smag af tobak, for du også en tilføjet sødme fra karamellen, samt den krydrede og velduftende aroma af vanilje. Pakken indeholder 2x1,5ml Nordik E pod.

 • Nordik e pods Mentol

Denne e pod indeholder den afkølende og opkvikkende smag af mentol. Udover at for en forfriskende fornemmelse ned i dine smagsløg, kan denne e pod muligvis også hjælpe på dine ånde.