Derfor bør du investere i en elevationsseng

Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

En god nattesøvn er et direkte produkt af den seng, som du sover i. Den rette seng får din krop til at slappe af, så du kan sove trygt og roligt. Dermed får du opladet dine batterier, så du har fuld energi til en ny dag.

Ønsker du en seng af bedste kvalitet, som giver dig fleksibilitet til at ændre måden, som du sover på, så bør du investere i en elevationsseng.

Juster din madras 

En elevations seng er en seng, som kan hæves og sænkes efter behov. Det er selve madrassen, som du kan justere elevationen på. Dermed kan du indstille din seng, så den passer til din sovestilling. 

Du får fleksibilitet til at vælge, hvilken position du vil have din madras i. Du kan både hæve og sænke fodenden af din madras, eller hovedgærdet på madrassen. Dermed har du mulighed for at sove i siddende stilling, lettere oprejst position, eller med benene mere eller mindre hævede over overkroppen.

Mulighed for at dele oplevelsen

Hvis du leder efter en dobbeltseng, som du skal dele med din partner, så kan en elevationsseng også deles, så i begge oplever fordelen ved at justere madrassen.  

Du kan købe en dobbeltseng som elevationsseng. Her er madrassen adskilt på midten, så hver side kan justeres individuelt. Dermed kan i hver især finde den rette position for madrassen, så i begge får en god nattesøvn.

Elevation til alle aspekter i livet

Investerer du i en elevationsseng, så investerer du også i mange aspekter i livet. Fordi du kan indstille sengen til en behagelig siddeposition, så får du flere muligheder i dine vågne timer til at nyde den gode komfort fra madrassen. Du kan for eksempel se TV eller læse en bog, samtidig med at du passer på din krop.

Skulle du gå hen og få nogle fysiske udfordringer, så er en elevationsseng også egnet til at hjælpe helingen. Fordi du både kan hæve enten hovedet eller benene, kan din elevationsseng blive en fysisk aflastning for din krop, så du kan finde en behagelig position at sove i. 

Skån din ryg, når du er gamer

Hvis du gamer meget i din fritid, så kan du have en tendens til at døje med rygsmerter. Det kan også være, at du gerne vil være imødekommende over for smerter i ryggen, så er en elevationsseng også en god investering. Elevationssenge kommer med en komfortabel madras, som støtter din ryg, så du nemt kan finde en behagelig stilling og få ro i kroppen.

Derudover kan du indstille din madras, så du får sovet i forskellige positioner. Dette er en fordel, særligt hvis du har smerter i ryggen, fordi du kan justere din position i løbet af natten, så du bedst muligt finder hvile i din seng.