Optakt til Blast Pro Series i København 2018

Blast Pro Series vender tilbage til København for andet år i trak, og det bliver spændendet at se, om Astralis kan fortsætte de flotte resultater fra 2018. Læs vores optakt til Blast Pro Series 2018 i København her.

Igen i år tager Royal Arena og København imod Blast Pro. Som vi så det i 2017, var det et kæmpe hit, fyldt sal og mange seere rundt omkring i verden. Samt så trak det en del nye til i Danmark. Mange i min omgangskreds som ikke engang kendte til CS:GO af middel alder og ældre karakter, endte faktisk med at se kampene og heppe med hjemme fra stuen.

Det var året, hvor Dupreeh for alvor stak af. Jeg syntes I skal have en lille godbid fra det sidste år, et spil som alle der så med, kan huske. Det er ikke hele hans 1v4 clutch, men de sidste 3 kills, imponerende spil fra den unge dansker.
 

 

Formatet vil jeg naturligvis gerne lige dække, det er et helt normalt round robin format, Bedst af en kamp. Hvilket vil sige, at vi har en gruppe med alle 6 hold, hvor alle hold møder hinanden en gang. De to bedste hold efter deres respektive fem kampe, vil så mødes i en finalekamp, som spilles i en bedst af tre kamp.

Derudover så slås de seks hold også om 3. og 4. pladsen, der skal ud og spille en direkte kamp om $20.000 i en mixed aim duel. Det er en blanding af forskellige våben, hvor diverse hold så skal stille op i en 1v1.

Kampene spilles fra den 2-3 november i Royal Arena, hvor der er kampstart klokken. 19.00 om fredagen og klokken 14.00 lørdag.

Programmet er allerede fastlagt for alle dagene, og kan findes på følgende link

Her kan i blandt andet også se, hvilke baner de skal ud på, hvilket for dem der sportsbetter kan se en stor fordel i.

Der er som nævnt seks hold med i turneringen, men vi kan vist roligt sige, at kun de fire af dem har en chance for at løfte trofæet.

Lad os dække de fire hold som forventes at være bedst, og i en rækkefølge af favoritværdighed.

Astralis. De danske drenge kommer fra en vanvittig række resultater, både online og offline. Ser vi bort fra deres ene nederlag til NaVi den 20. oktober, så har de vundet 19 kampe, og tabt den ene. Generelt holder de en helt enormt høj sejrsprocent.

De kommer fra sejren i Istanbul til Blast Pro den. 29 september, som seneste Lan-event med en 2-1 sejr over Mibr. Inden da var der naturligvis deres sejr i Majoren over NaVi på 2-0.

Generelt er der meget lidt grund til ikke at tro, at Astralis er favoritter, Device efter han kom tilbage fra sygdom, brugte lidt tid på at ramme formen igen, men han er vanvittigt giftig, og har været det i de seneste to events.

Her er lidt godt med Device

Vil i se mere, så er hele den Youtube-video fyldt med godt fra vores danske vidunder.

NaVi. Det russisk-ukrainske hold, er stadig blandt toppen selv om de floppede i weekenden til EPICENTER. Det var et totalt kollaps fra deres side i finalen, og det burde ikke rigtigt hænge i dem til denne turnering. Der kan måske være lidt selvtillidsproblemer i starten, men det burde ikke påvirke dem over så mange maps. Så de forventes stadig at være det næstebedste hold, selv om vi ikke helt kan sige hvor Mibr præcist står.

Faze. Er jo netop vendt hjem fra sejren over NaVi ved EPICENTER, og mon ikke det også vil påvirke humøret lidt? Der er en chance for, at de er lidt udkørt og måske lidt ramt ovenpå en uge i det kolde Rusland, og så ser man ofte at et hold, der kommer direkte fra en sejr, ikke altid kommer flyvende ud i helt samme fart.

Desuden så har Faze stadig ikke helt vist 100 % stabilt niveau, hvilket kan påvirke deres chancer her, når vi taler om 5 gange bedst af en kampe for at nå finalen.

Mibr. Som det sidste hold blandt de potentielle favoritter. De har ikke spillet et Lan i lang tid efterhånden. Sidste turneringskamp ved Lan var den 29. september til Blast Pro Instanbul, hvor de godt nok spillede en ok turnering, men mod markant blødere hold, Dog formåede de at hive et kort fra Astralis i finalen, hvilket må siges at være flot klaret.

Ser vi på deres online resultater lige siden, så er det godt nok en blandet landhandel med nederlag til Cloud9, eUnited og sidst men ikke mindst et 0-2 nederlag til Renegades her den 23. oktober. Der har været problemer online i den brasiliansk-amerikanske lejr.

De 2 sidste hold i turneringen er svenske Ninjas in Pyjamas, som ikke har været noget at råbe hurra for i lang tid. De fik kun en sejr over Swole Patrol under EPICENTER, og ellers lignede der ikke at være meget at skyde med.

Det sidste hold er Cloud9, som har været noget af en blandet landhandel. De har måtte hive franske Kioshima ind for at fylde holdet ud, oven i at de spiller med Golden og Flusha fra Sverige. Så de har kun to tilbage fra den originale trup i Rush og Automatic. Det forventes ikke, at vi ser noget fra dem.

Skal jeg komme med et gæt på samlet score for hvert hold i gruppespillet har vi:

1: Astralis (5-0)
2: NaVi (4-1)
3: Faze (3-2)
4: Mibr (2-3)
5: NiP (1-4)
6: Cloud9 (0-5)

Jeg tror fortsat rigtig meget på NaVi. Selvom det koksede totalt til Epicenter-finalen, så syntes jeg fortsat de fortjener en høj plads. Desuden så er det jo forventet, at Astralis kører alt modstand over i den form de har vist.

Hvad angår Faze og Mibr, så er deres placering lidt mere iffy, da jeg ser Faze som det bedre hold. Hvad angår form for tiden, syntes jeg det er fair at forvente, at de topper Mibr.

NiP kunne man måske godt give lidt mere plads, de har en rigtig stærk 5'er, men der var ikke voldsomt meget at skyde med til Epicenter. Det er selvom Get_Right viste nogle rigtig flotte flick skud, som var det i de gode gamle dage. De fleste af os hardcore fans husker nok hans skud på Nuke imod SK Gaming til Pro League finalerne. Hvis ikke skal i da lige have den her!