League of Legends: Worlds Play-in Round 2

Gruppespillet i kvalifikationen til Worlds Main Event i League of Legends er overstået, og de fire gruppevindere er blevet parret med de fire gruppetoere. Fire spændende kampe er i vente.

Der var ingen overraskelser blandt de hold som tog førstepladsen i grupperne. Set ud fra bookmakernes odds, var det de forventede fire hold, der løb med sejren i deres respektive grupper.

Edward Gaming smed et map væk til Infinity eSports på dag fire, og Cloud9 havde store problemer på dag 1 med Detonation, hvilket var de største overraskelser vi fik os.

Men nok om, hvad der er sket - lad os se frem af imod kvalifikationskampene. Vinderen af hver kamp går direkte videre til Worlds Main Event. Kampene i kvalifikationen er Best-of 5.

Qualifier 1: Cloud9 vs Gambit

Lad os tage et kig på Cloud9 vs Gambit. Vores første kvalifikationskamp. Cloud9 kom ud af gruppe C med 4-0, hvor vi fik Gambit ud af gruppe D med et 2-2-resultat.

De to hold har rigtig mange fællesnævnere: Begge hold har et tungt fokus omkring Jungleren, som skal spille omkring Mid og Top, og begge hold har en lidt mere shaky bottom lane, som der typisk ikke bliver givet meget opmærksomhed.

Hold øje med: Cloud9's top laner Licorice, har vist sig fra en imponerende side indtil videre. Han trak nogle rigtig fine plays op af hatten under de første kampe, hvilket hjalp Cloud9 ud af gruppespillet på mest imponerende vis. Licorice havde rigtig mange flotte plays, specielt i hans kampe på Lissandra.

I videoen her kan man se det play, som vandt dem kampen imod Detonation.

DFM vs. C9 | Play-In Groups | 2018 World Championship | DetonatioN FocusMe vs. Cloud9 (2018)

Qualifier 2: Edward Gaming vs. Detonation FocusMe

Den anden kvalifikationskamp er imellem giganterne fra Edward Gaming, og outsiderne fra Detonation FocusMe.

Edward Gaming kommer med et 3-1-resultat fra gruppe A, hvor Detonation FocusMe kommer med et 1-3-resultat fra Group C. Edward Gaming er klare favoritter til kampen. Der er simpelthen et niveau til forskel mellem de 2 hold, og jeg har utrolig svært ved, at finde noget håb for Detonation til dette opgør. De spiller en team-orienteret stil, hvilket imod et så toprutineret hold som Edward Gaming ikke vil hjælpe dem. Deres bedste bud er at hive en kanin eller to op af hatten, hvis de vil opnå noget som helst i denne kamp.

Hold øje med: Edward Gamings support Meiko. Han er en af deres mest aktive spillere, og bevæger sig rundt på kortet og hjælper alle, og har rigtig stor indflydelse på deres sejre. Han har en bred champion pool, som gør at han aldrig kan rammes via bans. Hold også jeres øjne åbent for deres livlige support, som fortjener opmærksomhed.

Qualifier 3: G2 eSports vs. Infinity eSports

Den tredje kamp står mellem G2 eSports fra Europa der kommer med et skuffende 2-2-resultat fra Gruppe B, og Infinity eSports som overraskede os lidt med et 2-2-resultat fra Gruppe A.

Vi så G2 vågne op til deres anden spilledag. Holder de samme form, så kan vi forvente en rigtig spændende kamp. Specielt hvis Infinity kan levere dét niveau, de gjorde imod Edward gaming, så får vi os en fed kamp. G2 spiller tungt omkring jungle og mid, som et samarbejde, imens vi har Infinity som prøver at have en mere alsidig rotation, hvor der er mange flere om ilden.

Hold øje med: G2's stærke Jungler i Jankos. Han er manden der skaber meget på holdet, og er en af kvalifikationens mest aktive junglere. Han havde en svær dag 1, hvor der var lidt knas med timingen, men han spiller en imponerende pool af champions. Han prøver især at hjælpe Wunder i top lanen og Perkz i mid lanen.

Qualifier 4: G-Rex vs SuperMassive

Det bedste til sidst som man siger. I den sidste kvalkamp har vi et imponerende match up i form af to hold, som burde give os en vanvittig spændende kamp.

På forhånd set er denne kamp den eneste, som burde nå ud på fem maps. Kampen står mellem G-Rex som kommer med et 4-0-resultat ud af gruppe D, og SuperMassive kommer fra gruppe B med et 3-1-resultat. Begge hold har hentet Koreanere til holdet, for at styrke niveauet, hvilket typisk er en god løsning.

G-Rex kommer fra LMS af, og ligner det bedste bud på et stærkt nyt LMS-hold, hvor SuperMassive eSports er fra Tyrkiet, så det er en rimelig stærk region. som har skabt begge hold.

Der er et stærkt holdarbejde på SuperMassive, som er deres fundament til alle deres kampe. Imens G-Rex i langt højere grad bygger på spil omkring Candy og Stitch, der er sat op til at dominere kampen når de får en føring.

Hold øje med: SuperMassive eSports fabFabulous. Han er en imponerende top laner. Hvis i skal finde en top laner at lære efter, så er fabFabulous et klart go for jer. Han er aggresiv, men stadig kontrolleret og med en god forståelse for hvornår han er i fare.