EPICENTER 2018 Moscow: Power Ranking

I morgen, den 23. oktober, starter Counterstrike-turneringen EPICENTER i Moskva.

Epicenter er en turnering, som i alle årene har været spækket med store hold, men i år er turneringens styrke blevet reduceret kraftigt, da mange store hold har meldt fra. Formentlig fordi der i november er hele syv store turneringer.

Turneringen består af to grupper á fire hold, hvor vi lige nu kender seks af holdene. De sidste to hold skal findes gennem kvalifikationen, som spilles i dag, mandag d. 22 oktober. I kvalifikationen deltager følgende hold: Virtus Pro, Hellraisers, Swole Patrole og 5Power.

Det er forventet at Hellraisers kommer videre, og jeg forventer at Swole Patrole bliver det andet hold. De har en del rigtig stærke individuelle spillere, med Freakazoid, Swag og Marke. Så selvom polske Virtus Pro i manges verden er bedre, mener jeg, at amerikanerne fra Swag Patrole ligger lunt i svinget til andenpladsen efter Helleraisers.

Her er grupperne til turneringen, samt de seks bekræftede hold.

Power ranking:

Natus Vincere er vores klare favorit til turneringen, med ukrainske S1mple i spidsen ligner de en klar favorit til turneringen.

Best of s1mple - BEST CSGO PLAYER OF 2018?! (UNBELIEVABLE PLAYS)

Ikke nok med S1mple, så har de også stærke skytter i form af Electronic og Flamie. Holdet har et enormt højt topniveau, og eneste grund til at de ikke hiver titler hjem er deres svingende præsentationer. Lige så højt deres topniveau er, lige så lavt ligger bundniveauet, når tingene bare ikke køre for dem.

Team Liquid ligner det næstbedste hold. De kommer godt nok fra en rigtig dårlig tid online, men som vi så både til Majoren og ESL One New York, så har de været rigtig giftige til LAN events. Der er meget rutine på holdet, samt et par unge talenter, hvor Twistzz var en af dem, som tidligere havde svært ved at finde ro til LAN's. Han viste sig dog som en stærk spiller under Majoren og under ESL One New York.

CS:GO - Best of Twistzz  from ESL One New York 2018 (MVP)

Faze er mest af alt en honorable mention. Deres online-resultater har været vanvittigt svingende, og med rigtig mange nederlag til hold, de ikke burde tabe til. Dette inkluderer et 0-2-nederlag til Hellraisers, men der er stadig så meget talent på holdet, at de altid er et farligt hold.

ENCE kommer fra deres flotte sejr under Starseries sæson 6. Det var en enormt velspillet turnering fra de unge finner. De slog store hold som Mousesports 16-12, BIG 2-1, Optic 2-0 og i finalen slog de Vega Squadron 3-2. Det givet dem en enorm erfaring til LAN events, så kan de holde samme niveau, er de et utrolig giftigt hold.

MVP i Starseries var unge Sergej på blot 16 år, der spillede sit livs turnering.

CS:GO SERGEJ MVP of StarSeries i-League s6 by 1xBet

Avangar er svære at spå om. De kommer fra en vanvittig god tid online. Niveauet på deres modstandere har dog naturligvis ikke været helt så vildt. De har dog to sejre som springer i øjnene: en 2-0 i dominerende stil over Vega Squadron, samt en 2-1 imod Imperial, som må siges også at være flot. Det er et hold med ret velkendte navne, men det er svært helt at spå, hvad vi vil se af dem, når de skal op imod så store hold, som toppen af denne turnering indeholder.

Ninjas in Pyjamas er det sidste hold. De har svinget enormt meget online, og virker stadig til at prøve at finde en form for dynamik på holdet, og så har f0rest langt fra vist den form, vi ved, han kan spille op til. Han kan være en af verdens mest imponerende spillere, men har desværre ikke rigtigt kunne finde formen frem på det seneste.

Just F0REST Things! - CS:GO (Best Of f0rest)