North vinder 200.000 kr i CS:GO-finale over ukrainske verdensstjerner

Det danske CS:GO-hold North har vundet 200.000 kroner i turneringen GG.Bet ICE Challenge over verdensstjernerne fra NaVi i London.

Det danske CS:GO-mandskab North, der er ejet af F.C. København og Nordisk Film, har vandt i sent i går aftes turneringen GG.Bet ICE Challenge i London.

Finalekampen blev vundet over verdens nummer 3, ukrainske Natus Vincere - der blandt andre råder over verdens bedste CS:GO-spiller Oleksandr "s1mple" Kostyliev - og udløser en præmie på hele 200.000 kroner af en samlet præmiepulje på 330.000 kroner.

WVi er rigtig glade og småstolte over denne sejr. Det var selvfølgelig ikke den største turnering, det ved vi alle godt, men det er trods alt noget der rammer positivt, da vi ikke rigtig havde nogle forventninger, da vi kom ind til turneringen,W siger en af holdets stjerner Valdemar "valde" Vangså.

North skiftede før turneringen træner fra Alexander "ave" Holdt til Torbjørn "mithR" Nyborg, som holdet prøver af.

WVi prøver i øjeblikket Torbjørn af som træner, og han skal selvfølgelig lige køres ind i hele vores system her i North, men på trods af svære vilkår, synes jeg, at han gør det rigtig godt indtil videre,W siger Valdemar "valde" Vangså.

WHan giver selvtillid til folk og kommer med små, gode input i løbet af turneringen, der hjælper os i de vigtige situationer. Så alt i alt en god start med ham om bord, og så håber jeg vi kan fortsætte med at forbedre os frem mod de næste turneringer,W siger Valdemar "valde" Vangså.

Før finalesejren over Natus Vincere havde North slået AVANGAR fra Kazakstan og Heroic fra Danmark.

Den næste turnering for North er til StarSeries Sæson 7 i Shanghai, hvor præmiepuljen er på knap 3.300.000 kroner.