Sådan vælger du det rigtige kontorbord

Foto: Shutterstock.com

Hvilket skrivebord har du til dit gaming setup? Skrivebordet kan faktisk have en effekt på hele din gaming oplevelse, samt en effekt på miljøet i lokalet og på din krop. Derfor er det vigtigt, at du prioriterer et fedt skrivebord til din indretning og dine behov.

Det bedste skrivebord til dit gaming setup

Ens gaming setup kan jo ikke stå på ingenting; der skal en form for støtte til. Er du til PC gaming, er skriveborde det indlysende valg, men de egner sig selvfølgelig også til konsol. Der skal være plads til en eller flere skærme, der skal være plads til højtalere, og selvfølgelig også tastatur og mus eller controllers, baseret på dine præferencer. Derudover er det jo kun godt, hvis bordet har plads nok til en sodavand og en skål snacks ved siden af, så du kan game uden pause.

Et skrivebord der passer til din krop

Når der er noget, du bruger i timevis dagligt, er det vigtigt, at det passer til dig og din krop. Et skrivebord er nemlig ikke bare et skrivebord; det kan være for højt eller for lavt, og det kan påvirke din krop negativt, hvis det passer dårligt til dig. Disse effekter kan være muskelsmerter i ryg, lænd, nakke og skuldre, og det kan lede til en del flere problemer, såsom mangel på koncentration og søvnproblemer. Derfor er det super vigtigt, at du vælger et skrivebord, der rent faktisk er godt for din krop. Du har ikke lyst til at opleve konsekvenserne af et kontorbord, der er dårligt for dig.

Et skrivebord med opbevaring

Derudover vil det give god mening at vælge et skrivebord, der også kan have andre praktiske funktioner end at have dit gaming setup på. Noget, som ethvert menneske kan nyde godt af i deres hjem, er større mulighed for opbevaring. Et menneskeliv fylder meget, så jo mere plads du har til dine ting, jo bedre. Med skabe og skuffer i skrivebordet kan du nemmere holde dine omgivelser rene, og det kan endda hjælpe på din fokus, når du gamer. Har du dele af dit setup, som ikke altid behøver at stå fremme, kan du hurtigt pakke dem væk; for eksempel hvis du har en trådløs mus, kan du have batterierne lige ved hånden.

Et skrivebord der gør kabler overskuelige

Du kan også vælge et skrivebord, der gør det med kabler mindre indviklet. Der er kabler til dine skærme, til højtalerne, til tastaturet, til din PC, til din mus, og generelt til rigtig mange ting i dit gaming setup. Nogle skriveborde kommer med smarte systemer, så det bliver mere simpelt. Det kan for eksempel være huller eller revner, der hjælper dig med at sortere i kablerne og skille dem ad, det kan gøre en stor forskel, når det handler om kabel management.

Et skrivebord til dig

Hvad har du brug for i et skrivebord? Det er trods alt noget, som du vil komme til at bruge ofte, og i lang tid af gangen; det skal efterkomme alle dine behov. Der skal være plads til dit setup, bordet skal passe til din krop, og det må da også gerne have ekstra praktiske funktioner.